Musica: dag 4

Hoi thuisblijvertjes,
de voorlaatste dag, en we zijn nog lang niet moe. 🙂
Vandaag stonden er weer 3 nieuwe workshops op het programma. We oefenden onze Rekenkracht!!! Niet door sommetjes en staartdelingen maar met het programmeren van robots. We oefenden robotbowling en robotgolf!! Superleuk!
We maakten ook kennis met Gwenda. De yoga-instructeur. Hier oefenden we verschillende poses en deden we relaxatieoefeningen. zo oefenden we onze Zelfkracht. Onze natuurkracht oefenden we dan weer op het blotevoetenpad. We deden onze schoenen uit en maakten een wandeling door water, modder, over stenen en hindernissen. Ondertussen zagen we zelfs enkele baby-konijntjes. Supercute!!
Kijk zeker naar onze foto’s.

Tot morgen!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.