Musica!!

Hoi allemaal,

dag 3 alweer van onze talentklassen. Gisteren kregen we een volle workshopdag op onze plateau. We mochten op bezoek bij de Kapitein en ontdekten zo onze Teamkracht, we doken de techniekkelder in en we kwamen hier buiten met een wagentje dat wordt aangedreven op wind. We maakten onze eigen TalentenT-shirt en oefenden onze Muziekkracht op een wel heel speciale manier. Uruz kwam ons de kneepjes van het beatboxen leren. Hoe leuk was dat.
Vandaag was de circusschool aanwezig. we oefenden de hele voormiddag op circustechnieken. Zo leerden we op tonnen lopen, we leerden op een éénwieler fietsen, we gingen met diablo’s aan de slag en leerden de technieken voor het freerunnen;
Deze namiddag hadden we een ‘worskshopvrije’ namiddag en konden we lekker in het grote bos spelen.
Deze avond staat er nog een filmavond op het programma, waarna we naar ons bedje gaan zodat we weer fris en monter zijn voor morgen.

Kijk zeker naar onze foto’s voor de avonturen van de dag!

doei!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.