Volle KR8 vooruit met Musica.

Dag liefste thuisfront,

Na een vlotte bustocht kwamen we vanochtend aan in Malle, waar we met onze stralende lach de regen al snel deden verdwijnen.
Door de regen door druppelden we naar binnen waar Jo, Jef en Rik ons stonden op te wachten.
Na een korte afsprakenronde kregen we een rondleiding door het centrum. Gelukkig staan er gekleurde lijnen op de vloer om de weg terug te vinden! Het is hier écht gigantisch.

Na de rondleiding mochten we zelf op pad. Het centrum was overgenomen door kleine ventjes, die we in een groepje moesten terugvinden en fotograferen.
Na deze stevige wandelvoormiddag waar iedereen vlotjes over de 10.000 stappen ging, werd ons een heerlijke lunch voorgeschoteld: Groentesoep met wel héél veel groenten, hamburger, patatjes, wortels en erwtjes. Als nagerechtje was er zelfs een heerlijk fruitslaatje.

Na een korte pauze konden we aan het echte werk beginnen. Tijdens onze eerste workshops maakten we raceautootjes, ontwierpen we een eigen talenten T-shirt en goochelden we met licht bij lichtgraffiti.

Na het installeren van onze kamers maken we het vanavond rustig in de living: we spelen gezelschapsspelletjes, schrijven kaartjes, maar kruipen we vooral op tijd onder de wol om er morgen weer helemaal tegenaan te gaan!

Tot morgen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.