Sint Pieter: het vervolg

Hoi allemaal,
dag 2!!! Na een ongelooflijk rustige nacht en een gezellig ontbijt, stonden we weer paraat voor dag 2 van onze talentklassen. We vlogen er weer meteen in met de workshops van de dag. We oefenden onze beeldkracht in de studio tijdens de workshop lichtgraffiti. We staken onze handen uit de mouwen, leerden solderen, figuurzagen, elektrische kringloop tijdens de workshop techniek. We mochten op bezoek bij de kapitein…. maar daar mogen we niets over vertellen. 🙂 En we kregen opnieuw Beatboxles; Niet meer van de wereldkampioen maar wel van DeVoo. Supercool!!
Straks doen we onze schoenen nog uit voor een heuse blotevoetenwandeling. Met onze voeten door een modderbad….benieuwd wat dat gaat geven. Deze avond staat er nog 1 activiteit op het programma, maar daar zullen we morgen wel zelf over vertellen wanneer we weer thuis zijn. Doei!!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.