Sint-Pieter VOLLE KR8

Hey allemaal!
Toen we vanochtend aankwamen in het talentencentrum werden we meteen goed ontvangen. We mochten zelfs tijdens het wachten al pingpongen met elkaar! Toen al de klasgenootjes waren aangekomen gingen we naar onze living. Daar kregen we een leuke introductie over wat ons de komende dagen te wachten staat. Hierna kregen we een rondleiding van het talententeam, wat is het hier mooi seg! Na deze wandeling moesten we opzoek gaan naar allemaal kleine poppetjes tijdens een zoektocht, zo kenden we onze weg hier al snel vanbuiten. Na dit spel was het tijd voor het middageten, we begonnen met lekkere tomatensoep (met balletjes!!!). Als hoofdgerecht aten we kip met kroketjes.
Toen iedereens buik vol zat kregen we even de tijd om buiten te spelen op het grote terrein, we hadden veel geluk met het weer. Na de pauze volgden we in groepjes allerlei verschillende workshops. Zo was er 1 groep die zelfs leerde beatboxen met een wereldkampioen, mega cool! We zijn alvast heel benieuwd wat er morgen nog op de planning staat, tot dan!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.