Goeth bezig op talentklassen

Hallo hallo vanuit Malle,
Wat een dagje hebben wij hier gehad! Ik heb deze morgen van heel wat lekkers gegeten, eitjes, boterhammen, cornflakes en nog veel meer. Na ons heerlijk ontbijt werden we onthaald in onze living door Jef, Rik en Jo. Ze stelden ons voor aan Norah, zij loopt hier stage en komt dus lekker met ons meedoen, hoe leuk is dat? In de voormiddag zette we onze spetterende workshops terug in gang, we gingen krachtenshirts maken, maakten onze eigen ballonenracer, maakten met licht geweldige foto’s met beeldkracht. In de middag konden we onze buik vol eten met super lekkere soep, daar nam ik twee porties van om dan VEEL TE VEEL frietjes te eten bij mijn koninginnenhapje. In de middag deden we verder met onze workshops we gingen met Nathaniel Afro dansen voor onze beweegkracht, de andere groep moest langs de kapitein voor teamkracht, ik weet al wat daar gaat gebeuren maar zal het niet vertellen. Na dit alles gaan we naar het blotenvoetenpad, JOEPIE, daar werden mijn voeten helemaal vuil. Vanavond nog een silentdisco, ik zal er niet veel van horen maar mijn dansbenen zijn alvast ingesmeerd! Tot morgen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.