Sint-Anna Goeth aangekomen!

Hoi allemaal,

wat een dag!! Na een rustige rit naar het verre Malle, is het eindelijk zover…. Onze Talentklassen kunnen beginnen. We werden ontvangen door Jo, Rik en Jef die ons naar onze ‘living’ brachten. We kregen er een korte uitleg over het verloop van onze Talentklassen, wat we gaan doen, hoe alles werkt….. Na de uitleg, kregen we een rondleiding door het grote gebouw. We kregen alle kamers te zien waar we deze week gaan werken. Hierna was het tijd voor een eerste spel. ‘een kleine vent met talent’. We moesten op zoek naar superkleine mannetjes die zich verstopten in het gebouw. Wanneer we deze gevonden hadden, trokken we er een foto van en kregen we een nieuwe opdracht. Zo leerden we meteen het hele gebouw kennen.
Hierna was het tijd voor het eten. We aten eerst tomatensoep met extra veel balletjes. Daarna kregen we fishsticks met puree en spinazie en een ijsje als dessert.
Nadat we even de grote tuin hadden verkend, begonnen we aan de eerste opdracht van de week. We gingen naar de techniekkelder waar we een wagentje maakten die op wind rijdt. We moesten boren, schroeven, timmeren en lijmen. Niet gemakkelijk maar het is dan toch gelukt. Een andere groep ging mee om onze zelfkracht te oefenen. We babbelden over onze talenten, gingen aan de slag met een mindmap, en mochten dan op de computer onze eigen talentenT-shirt ontwerpen. Vrijdag doen we ze zeker aan als we weer naar huis komen.
De 3de groep oefende hun teamkracht maar moesten eerst op bezoek bij de Kapitein. Maar wat we daar deden is geheim……….

tot morgen voor een nieuwe update van de dag!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.