Polderstadschool in de Kr8ige Kempen

Helloo thuisblijvers!

Hier een kort verslag van onze eerste talentendag.
Na een rustige busrit kwamen we vanochtend aan in de Stille Kempen. Hier werden we opgewacht door de niet-zo-stille Jo, Jef en Rik.
De heren van talentklassen namen ons mee naar onze living waar we de nodige info kregen om er een aangename week van te maken. Hier kregen we ook onze eerste cadeaus: een naambadge, rugzak en armbandje waar we heel de week heerlijk mee mogen eten.
Na een korte rondleiding was het aan ons om op eigen kracht het gigantische centrum te leren kennen. Aan de hand van verstopte kleine ventjes kwamen we in elk hoekje van het gebouw.
Van al dat speuren begon onze maag te knorren. Gelukkig had het kookteam heerlijke tomatensoep, puree, spinazie en schnitzel voorzien. Als dessertje kwam daar nog een chocomousse bij.

In de namiddag startten de echte workshops: we oefenden onze rekenkracht met de Sphero robots, ontsnapten uit de escaperoom van Kapitein Kracht en maakten ons eigen krachtentshirt.

Vanavond mogen we eindelijk naar onze slaapkamers. Als die helemaal geïnstalleerd zijn schrijven we nog wat briefjes en spelen we gezelschapsspelletjes.

Veel groetjes!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.