Het LO…opt hier op wieltjes

Hoi thuisblijvers!!!!
Wat een dag!! We kwamen, na een busrit waarop de buschauffeur vertelde dat hij nog nooit zo een rustige groep heeft gehad, aan in Malle voor onze eerste dag vol talent. We werden ontvangen en meegenomen naar onze ‘living’ waar we de uitleg kregen hoe onze volgende 3 dagen er gaan uitzien.
We kregen onze eerste cadeautjes (naambadge, rugzakken, armbandjes,…) en werden meegenomen op rondleiding door het gigantisch grote centrum. We leerden al snel alle hoekjes en kantjes kennen en de weg natuurlijk ook met het spel: ‘een kleine vent met Talent’. Zo moesten we op zoek naar superkleine mensjes die zich hadden verstopt in het huis.
Deze middag hadden we ook al geluk. Zo aten we preisoep, vidée met kroketten en een muffin als dessert.
Na het eten, stond onze eerste workshop al op het programma. We oefenden onze muziekkracht met Sven, onze Beeldkracht in de workshop lichtgraffiti, onze teamkracht met verschillende teamspelen, maakten we een ballonracer in het technieklokaal en ontwierpen we onze eigen T-shirt tijdens de workshop zelfkracht.
Na he 4-uurtje mochten we dan eindelijk naar de kamers. Hier kijken we al de hele dag naar uit.
Straks staat er nog een bosspel op het programma!!

kijk zeker naar onze foto’s voor de avonturen van onze dag!
tot morgen!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.