OLV Lourdes. Weer een kr8-ige dag erbij!

Dag thuisblijvertjes,

hier weer een klein verslagje van onze tweede dag op talentklassen. Na een deugddoende nachtrust begonnen we onze dag met het vervolg van onze workshops van gisteren. We mochten op bezoek bij de kapitein, we gingen creatief aan de slag met klei en maakten boswezens, we leerden toneel spelen met Randall tijdens de workshop Drama, we zongen, dansten en werden echte muzikanten met Sven en maakten onze eigen T-shirts. Deze middag aten we superlekkere groentensoep, aardappeltjes met chippolataworstjes en een lekkere chocomouse als dessert. Straks staat er nog een filmavond en een quiz op het programma.
Wat een dag weeral!!

Tot morgen voor weer een nieuwe update van onze avonturen op talentklassen.
Kijk zeker ook weer naar onze foto’s door op de foto te klikken.

groetjes!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.