Wat een pareltjes

Liefste mama’s, papa’s en co.

Na een heerlijke nacht ontwaakten we in onze lekkere warme bedjes op talentklassen. Tijdens het tandenpoetsen werden we verwarmd door de eerste zonnestraaltjes en wreven we de laatste slaap uit onze ogen.

Na het lekkere ontbijt zijn we er samen vol enthousiasme aan begonnen. Vandaag op de planning; een leerrijke escaperoom, T-shirts ontwerpen met onze talrijke talenten, een creatieve taalsessie, techniek & een fantastische beatbox workshop (waar ik zelf ook heb mogen proeven van het beatboxen ;). Echt geweldig!

Na al deze leuke maar ook vermoeiende activiteiten, sluiten we de dag af met een lekker snackje en een silent disco! Joepie! 😛 Morgen staan er nog een laatste leuke sessie gepland, spannend!

Ik kijk er naar uit om al mijn verhalen tegen jullie te vertellen, tot snel!

Liefs de Pareltjes!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.