Als een Parel in het goud op Talentklassen.

Dag lieve thuisblijvers!

Met een klein hartje stapten we vanochtend op de bus aan onze school. Toch een beetje spannend, op talentklassen vertrokken.
Gelukkig werden we in het verre Oostmalle opgewacht door een enthousiast talententeam. Jo, Jef, Tijs, Nieke en Rik verwelkomden ons met een grote glimlach die ons meteen op ons gemak stelde.

Na een leuke welkomstbabbel kregen we een rondleiding door het gigantische vormingscentrum. Gelukkig dachten ze er aan om gekleurde lijnen op de grond te schilderen om steeds de weg terug te vinden. Wat een doolhof is het hier!
Aan het eind van de rondleiding was het aan ons: we gingen tijdens een grote speurtocht op zoek naar kleine ventjes die zich verstopt hadden in het centrum. Met onze beeldkracht maakten we de mooiste kunstfoto’s, in de voetsporen van kunstenaar Slinkachu. (nee, niet Pikachu 🙂 )

Van al dat speuren kregen we grote honger. Gelukkig stonden ze in de keuken al klaar met overheerlijke soep en zo mogelijk nog heerlijkere frieten met kip. Onze buikjes werden goed gevuld! Ongelofelijk dat het puddinkje als dessert er nog bij paste.

In de namiddag mochten we aan de slag tijdens de eerste échte workshops: we maakten een ballonracer in de techniekkelder. Hierbij mochten we zélf werken met grote boormachines, hamer, winkelhaak en schroevendraaier.
Een andere groep maakte een heus talenten-T-shirt en een derde groep mocht zelfs op bezoek bij Kapitein Kracht. We hebben echter beloofd aan de Kapitein om hier verder niets over te vertellen 😀

Vanavond spelen we nog een spel met meester Marnick en kruipen we lekker onder de wol, klaar voor een nieuwe talentendag.

Tot morgen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.