Volle kr8 met Altena

Hoi thuisblijvers,

Wij zijn supergoed aangekomen op onze talentklassen in Malle.  Deze morgen werden we ontvangen in het centrum in Malle door Jo, Tijs, Jef en Rik van de talentklassen.  Na de korte uitleg van Rik vlogen we er al direct in. We gingen in kleine groepjes op stap met de iPad, op zoek naar mini-mensjes die zich hadden verstopt in het grote huis. Na de speurtocht kenden we meteen elk hoekje en kantje van het gigantische vormingscentrum.
Onze buikjes knorden. Hoog tijd voor het middagmaal. We aten balletjes met soep, hamburger, patatjes en koude groenten. Met een heerlijk clementinneke als dessert achter de kiezen gingen in de namiddag de eerste workshops van start. We maakten al T-shirts, leerden beatboxen met Uruz, experimenteerden met lichtgraffiti bij Jef en maakten een nachtlampje/terrarium met Tijs in de workshop techniek. 
Hoog tijd voor het vieruurtje. (Verse chocoladebroodjes. Mmmmmmmm)
Na het installeren van onze kamers schreven we alvast een kaartje naar huis en na de quiz van straks kruipen we braaf onder de wol, dromend van een heerlijke 2e talentklasdag.

Tot morgen voor een nieuwe update.

Kr8-ige groetjes

Altena!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.