Talentklassen Rozenkransschool Dag 1

Hoi thuisblijvers,

wat een dag!! Juist een week vakantie en we mogen weeral een weekje weg. NAAR MALLE!!
We kwamen deze morgen, zonder problemen op de weg, aan in het Vormingscentrum van Malle. Onze verblijfplaats voor de volgende 5 dagen. We werden meteen ontvangen door Jo, Rik en Jef die ons een korte uitleg gaven over hoe onze week er gaat uitzien. Na de uitleg gingen we op rondleiding door het gigantische huis. Er zijn slaapkamers, grote zalen, een sporthal, een studio, …. en zelfs ons eigen café. Na de rondleiding mochten we in kleine groepjes door het centrum wandelen en gingen we op zoek naar mini-mensjes die zich hadden verstopt in het huis. Zo leerden we meteen alle hoekjes en kantjes kennen en vinden we nu gemakkelijk onze weg terug.
Na het middagmaal (soep, aardappelen met spinazie en zalm en een eclair als dessert) stond onze eerste workshop van de week op het programma: beweegkracht!! De mensen van de circusschool leerden ons jongleren, freerunnen en koorddansen. Meteen onze eerste sterren op onze rugzak verdiend.
Deze avond schrijven we nog zelfgemaakte postkaartjes naar huis. Hou de brievenbus deze week dus maar goed in de gaten.
Tot morgen voor een nieuwe update.

Kijk ook zeker naar onze foto’s van onze avonturen.

groetjes!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.