De Vlinderboom. We vliegen erin!!

Hoi allemaal,

wat een dag!!! Eindelijk is hij daar. Onze eerste dag op talentklassen.
Na de busrit van deze morgen kwamen we aan in het Vormingscentrum in Malle waar we in ‘de living’ werden ontvangen door Jo, Rik en Jef. Hier kregen we wat uitleg over de volgende 3 dagen. Na een rondleiding door het gigantische gebouw, begonnen we direct aan het spel: kleine vent met Talent. We gingen op zoek in het centrum naar superkleine ventjes die zich verstopt hadden in het huis. Zo leerden we meteen onze weg een beetje kennen.
Na het kennismakingsspel stond het middageten op het programma: FRIETJES MET EEN HAMBURGER OF STOOFVLEES EN EEN IJSJE!!!!!
In de namiddag begonnen we direct met 2 workshops. Zo leerden we gigantische zeepbellen blazen, een ballonracer maken tijdens de workshop techniek, tekenden we met lichtjes, maakten we onze eigen T-shirt en leerden we zelfs hoe we moeten beatboxen!! Hoe cool is dat?
Deze avond schrijven we nog postkaartjes en kruipen we voor de eerste keer in ons bedje op talentklassen.
Tot morgen!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.