Don Bosc-OH wat is het heerlijk op talentklassen!

Dag iedereen,
Hier een update vanuit Oostmalle.

Vanochtend vertrokken we met veel goesting naar Oostmalle, richting onze Talentklassen! Daar aangekomen, werden we verwelkomd door Kapitein Kracht himself. Hij werd vergezeld door Generaal Geniaal en Sergeant Plezant (Sergeant Charmant voor onze juffen).
Na het uitladen van de bus (veel werk, want aan de koffers te zien blijven sommigen hier een maand!) volgden we onze begeleiders naar onze living waar we een hoop uitleg kregen over onze 3daagse op talentklassen.
Na de uitleg volgde nog een rondleiding en mochten we meteen op de foto met een groepje vrienden.

Onze buikjes knirden en knorden, gelukkig stond het eten al klaar: soep, worst, patatjes, koude groenten en als dessertje een eclairke.

Ons buikje was goed gevuld en maar goed ook. In de namiddag stonden er al 2 heerlijke workshops gepland. We schuiven deze 3 dagen nog door en dit komt nog allemaal aan bod: programmeren met Primo de robot, circusworkshop, zagen;boren en timmeren in de techniekkelder, op onze blote voeten door het bos op het blotevoetenpad, experimenteren met muziek en schilderen met Sphero, de balrobot.

Vanavond doen we het rustig aan en kruipen we op tijd onder de wol.

Tot morgen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.