Sint-Pieterse dag op talentklassen

Dag mammies en pappies!!!
WAT EEN DAG!!! Deze morgen kwamen we aan in het Talentencentrum waar we werden opgewacht door Jef, Jo en Rik. We mochten naar onze ‘living’ waar al een aantal cadeautjes op ons lagen te wachten. Na een korte uitleg over het verloop van onze week, kregen we eerst een rondleiding door het gigantische centrum. Na de rondleiding moesten we, gewapend met een Ipad, op zoek naar kleine ventjes die zich in het centrum hadden verstopt. Zo leerden we meteen het grote huis kennen.

Deze middag vulden we onze buikjes met heerlijke soep met krokante korstjes. Als hoofdschotel stond er rijst met quorn in currysaus en warme wokgroenten op het menu. Het cakeje kon er als dessertje ook nog wel bij.

Na de middag begonnen we met de eerste echte workshops van de week. Zo staken we onze handen uit de mouwen in de techniekkelder waar we moesten meten, boren en soldereen en maakten we een terrarium. We ontwierpen onze eigen, unieke, TalentenT-shirt in de workshop zelfkracht, oefenden we onze muziekkracht in de workshop beatboxen met Uruz de beatboxkampioen, maakten we onze voeten vuil op het blotevoetenpad en maakten we kunst met licht in de workshop lichtgraffiti.

Na het 4-uurtje (een wafel en een frisdrankje!!!) mochten we dan eindelijk naar de kamers.
Deze avond houden we het rustig en schrijven we een kaartje om op tijd in ons bedje te kruipen na een supertoffe maar vermoeiende dag!!
Bekijk ook zeker onze avonturen van de dag bij de foto’s!!
groetjes!!!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.