Fladderende vlinders op talentklassen.

Dag mammies en pappies!!!
WAT EEN DAG!!! Deze morgen kwamen we aan in het Talentencentrum waar we werden opgewacht door Jef, Jo en Rik. We mochten naar onze ‘living’ waar al een aantal cadeautjes op ons lagen te wachten. Na een korte uitleg over het verloop van onze week, kregen we eerst een rondleiding door het gigantische centrum. Na de rondleiding moesten we, gewapend met een Ipad, op zoek naar kleine ventjes die zich in het centrum hadden verstopt. Zo leerden we meteen het grote huis kennen.

Deze middag kregen we eerst overheerlijke groentesoep. Na de soep mochten we aanschuiven aan de zelfbedieningstoog voor fishsticks met puree, spinazie en verse tartaar. Als dessert kregen we nog een heerlijke chocoladepudding.

Na de middag begonnen we met de eerste echte workshops van de week. Zo staken we onze handen uit de mouwen in de techniekkelder waar we moesten meten, boren en timmeren en leerden we een ballonracer maken. We ontwierpen onze eigen, unieke, TalentenT-shirt in de workshop zelfkracht, oefenden we onze muziekkracht in de workshop beatboxen met Uruz de beatboxkampioen, maakten we onze voeten vuil op het blotevoetenpad en maakten we kunst met licht in de workshop lichtgraffiti.

Na het 4-uurtje (een raketijsje!!) mochten we dan eindelijk naar de kamers.
Deze avond houden we het rustig en schrijven we een kaartje om op tijd in ons bedje te kruipen na een supertoffe maar vermoeiende dag!!
Bekijk ook zeker onze avonturen van de dag bij de foto’s!!
groetjes!!!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.