Rozenkrans wordt Rozenkr8!!

Hoi thuisblijvers!!!
WAT EEN DAG!!! Deze morgen kwamen we aan in het Talentencentrum waar we werden opgewacht door Rik, Jo en Jef. We mochten naar onze ‘living’ waar al een aantal cadeautjes op ons lagen te wachten. Na een korte uitleg over het verloop van onze week, kregen we eerst een rondleiding door het gigantische centrum. Na de rondleiding moesten we, gewapend met een Ipad, op zoek naar kleine ventjes die zich in het centrum hadden verstopt. Zo leerden we meteen het grote huis kennen.
Deze middag kregen we eerst overheerlijke bloemkoolsoep. Na de soep mochten we aanschuiven aan de zelfbedieningstoog voor ovenaardappelen met krokante kip en koude groentjes. Als dessert kregen we nog een stukje cake.
Na de middag begonnen we met de eerste echte workshops van de week. Zo staken we onze handen uit de mouwen in de techniekkelder waar we moesten figuurzagen, boren en solderen en leerden we een elektrische kringloop maken. We ontwierpen onze eigen, unieke, TalentenT-shirt in de workshop zelfkracht en oefenden we onze taalkracht in de workshop Theater met Randall van de Proefkonijnen.
Na het 4-uurtje mochten we dan eindelijk naar de kamers!!!
Deze avond houden we het rustig en spelen we spelletjes om op tijd in ons bedje te kruipen na een supertoffe maar vermoeiende dag!!
Bekijk ook zeker onze avonturen van de dag bij de foto’s!!

groetjes!!!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.