Don Bosco: weer een dag vol workshops

Hoi allemaal,

blij dat we zoveel lezers hebben die onze avonturen volgen.
Deze morgen vlogen we er direct in met 4 nieuwe workshops. Vandaag stond er rekenkracht, natuurkracht en beeldkracht op het programma. Zo leerden we tekenen met licht tijdens de workshop lichtgraffiti. We leerden robots programmeren en daar mochten we dan ook nog een keertje met minigolven. We leerden wetenschappeleuk bewegen en oefenden onze technische vaardigheden tijdens de workshop techniek waar we een terrarium maakten.
Een dag vol nieuwe zaken dus die we nog nooit hadden gedaan. En straks??? Straks komt er nog een verrassing van onze juffen en meesters maar daar kunnen we nog niets over vertellen.
TOT MORGEN!!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.