Parkschool Ieperman: volle Kr8 vooruit!!

HOi allemaal,

wat hebben we weer 2 leuke dagen achter de rug. Woensdagvoormiddag kregen we beweegkracht op ons talentenbord. We leerden nieuwe sporten kennen en leerden ook wat het is om te sporten met een beperking. Na de middag hadden we vrije tijd, we speelden in het grote bos, bouwden kampen, speelden verstoppertje….’s Avonds hielden we het rustig en nestelden we ons in de zitzakken van de filmzaal.
Donderdagmorgen hebben we echt lang geslapen. Onze juffen en meester hebben ons zelfs moeten wakker maken. We werden ook meteen uitgedaagd tijdens de 4 nieuwe workshops. Zo oefenden we onze beeldkracht tijdens de workshop Lichtgraffiti, we leerden solderen, figuurzagen en boren tijdens de workshop techniek, we leerden een nieuwe Afrikaanse dans en oefenden onze teamkracht door samen opdrachten tot een goed einde te brengen.
Deze avond is dan ook nog de avond waar we allemaal al lang naar uitkijken. De disco-avond. Dat wordt sowieso een feestje….ook al is hij dan silent!!
Tot morgen!!

groetjes
WIJ

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.