Talalalalalalatalentenschool Atlantis dag 2

Hoi thuisblijvertjes,

wat was dat gisterenavond? We hebben gedanst met een koptelefoon op ons hoofd. Silent disco of zoiets…. We konden kiezen uit 3 verschillende liedjes waarop we konden dansen. Dat was vooral een raar zicht omdat iedereen op een ander liedje aan het dansen is. Supergrappig!!
Deze morgen na het ontbijt vlogen we er direct in met 2 workshops. We oefenden onze muziekkracht bij Sven. We leerden een lied en speelden instrumenten in een echte opnamestudio. We oefenden ook onze rekenkracht en beeldkracht door te schilderen op de meest moderne manier ooit: met een robot. Benieuwd of onze kunstwerken ooit in een museum terechtkomen.
Na het middageten (tomatensoep met balletjes, frietjes en hamburger en een ijsje als dessert) kregen we les van een echte circusartiest. We leerden jongleren, koorddansen, lopen op een bal, ….
Deze avond houden we het wat rustiger en kijken we film.
Bekijk zeker onze foto’s van onze avonturen.
Tot morgen!!!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.