Polderstad: een dag vol beweegkr8

Hoi thuisblijvers,

net zoals de eerste nacht hebben we ook de 2de nacht supergoed geslapen. We hadden dan ook gisterenavond nog een pittige quiz op het programma staan. Deze voormiddag stond er 1 workshop op het programma: Beweegkracht. We speelden zit-batminton, we speelden bocciabal, spikeball, canjam,…..megacool.
Na de middag hadden we namiddag zonder workshops en omwille van de regen konden we ook niet naar buiten. Maar geen nood: we hebben hier ook een supergrote sporthal en onze juffen hadden een supertof programma uitgewerkt.
Deze avond houden we het rustiger en hebben we een film-avondje.
Tot morgen voor weer een nieuwe update!!!

oh ja. Onze avonturen vind je ook nog bij de foto’s. Geniet ervan!!

groetjes

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.