Sint Jozef Ekeren. Eindelijk Talentklassen

Hoi thuisblijvers,

eindelijk, …. na 6 maanden uitstel mochten we dan toch op talentklassen vertrekken. Met het zonnetje in onze rug vertrokken we richting Malle waar we werden verwelkomt door Jo, Freija en Jef. We kregen een korte rondleiding door het gigantische gebouw en mochten dan al direct op zoek in een kleine groep en gewapend met een Ipad naar kleine ventjes die zich hadden verstopt in het centrum. Deze middag kregen we al direct superlekkere soep, kip met tosti’s en broccoli op ons bord. Wat hebben we gesmuld. Na de middag begonnen we met de verschillende workshops. Zo stond er een workshop techniek op het programma waar we een ballonracer maakten, we ontwierpen onze eigen T-shirt, we mochten onze eigen Thee samenstellen en leerden robots programmeren.
Straks staat er nog een keuze-activiteit op het programma. Film, blotevoetenpad of quiz? Wat zal het worden.
Tot morgen!!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.