De Vlinderboom begon goed!

Halloo iedereen!
Wat een dag! Toen we aankwamen in het Talentencentrum kregen we al meteen kadootjes! Daarna begonnen we er meteen aan! We trokken onze schoenen uit voor het blotevoetenpad, stroopten onze mouwen op voor teamkracht of circus, haalden onze beste techniek boven om een ballonwagentje te maken, dansten met licht om een coole lichtgraffiti te creëren (daar zijn foto’s van!) of beatboxten als een echte pro met een echte pro! We hadden ’s middags dus veel honger. Gelukkig maar want we kregen tomatensoep met balletjes gevolgd door kip of vegetarische reepjes met kroketten en een heleboel verse groentjes. Als dessert smulden we van een ijsje. Daarna deden we nog een workshop, oa een echte TalentenT-shirt maken!
Daaag thuisblijvertjes, tot morgen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.