WAVOOOOOOOlala

Hoi thuisblijvers,

hier alvast ons eerste berichtje vanop talentklassen in Malle. Met het zonnetje op onze snoet kwamen we aan in Malle waar we werden ontvangen in het grote huis. We kregen meteen onze eerste talenten-cadeautjes. Een naambadge, een eetbandje en een talententas. Hierin verzamelen we alles wat we deze week gaan maken, ervaren,…
Na een korte rondleiding door het grote gebouw gingen we in groepjes op zoek naar superkleine ventjes die zich verstopt hadden in het centrum. Zo leerden we meteen het grote huis kennen. We kwamen op onze zoektocht ook in een echte studio waar we mochten poseren voor het kaartje dat we straks nog naar huis schrijven.
Na het middagmaal (aspergesoep, puree met spinazie en fishsticks en een stukje cake.) trokken we de grote tuin in voor de eerste workshop natuur. We deden allerlei opdrachten rond natuur en deden een wedstrijdje tegen de boomklever.
Na het 4-uurtje mochten we dan eindelijk naar de kamer. Deze avond schrijven we ons postkaartje. HOu dus zeker de postbus in het oog deze week.
Als jullie benieuwd zijn hoe het er hier aan toe gaat, kijk dan zeker naar onze foto’s.

groetjes!!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.