Sint Pieters Turnhout is aangekomen!

Hallooo iedereen!
Wat een fijne dag om mee te starten! Bij onze aankomst in het Provinciaal Vormingscentrum kregen we van Jef, Jo, Wim en Freija al meteen enkele cadeautjes. We vlogen er ook meteen in met een eerste workshop. ’s middags aten we lekkere tomatensoep met balletjes, hamburger, patatjes en boontjes. Als dessertje smulden we van vanillepudding met hagelslag. Daarna konden we even buitenspelen en deden we nog een workshop: we beatboxten met Uruz, we oefenden onze teamkracht, trokken onze schoenen uit voor het Blote Voetenpad, we maakten de enige echte TalentenT-shirt of een terrarium!
Straks zullen we voor de eerste keer onze kamers zien… Spannend!
Tot morgen iedereen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.