De luchtballon

Hoi thuisblijvers,

wat een dag. Op talentklassen vertrekken met de trein en de bus is altijd een avontuur. Iets later dan verwacht kwamen we aan in het grote Vormingscentrum waar we werden ontvangen met cadeautjes. We kregen onze naambadge en een echte talententas. We mochten na een korte rondleiding al direct aanschuiven aan tafel voor tomatensoep met balletjes, patatjes, bloemkool en worst. Na de middag kregen we onze 2 eerste echte workshops van onze talentklassen geserveerd. Zo oefenden we alle krachten tijdens de workshop Techniek. We maakten een wagentje dat rijdt op windkracht. We moesten boren, timmeren, vijzen, …. Daarnaast ontwierpen we ook onze eigen, unieke, enige in de wereld Talenten-T-shirt.
Deze avond heeft onze juf nog een quiz voorzien en slapen we voor de eerste keer in onze bedjes van het vormingscentrum. Heel spannend allemaal.
Tot morgen voor een nieuwe update.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.