@penstaartjes vol talent!!

Hoi thuisblijvers,

hier alvast een berichtje van ons vanop onze eerste dag Talentklassen. We kwamen deze morgen aan in ons supergrote huis voor deze week. We werden ontvangen in ‘de living’: een hele grote ruimte waar onze 1ste cadeautjes op ons lagen te wachten. We kregen eerst een rondleiding in het gebouw en mochten daarna een eerste spel spelen. Met ‘een kleine vent met talent’ gingen we op zoek naar superkleine mannetjes die zich verstopt hebben in het centrum. Wanneer we ze gevonden hadden, moesten we hier een foto van nemen met de Ipad. Zo oefenden we meteen onze beeldkracht en leerden we het centrum kennen.
Deze middag kregen we superlekkere broccolisoep en puree met spinazie en vissticks.
Nadat we even konden buitenspelen begonnen de eerste echt workshops van de week: We ontwierpen onze eigen Talenten-T-shirts, we gingen op zoek in de bureau van Kapitein Kracht naar verborgen codes en we oefenden onze zelfkracht in de workshop: parfum maken.
Na het 4-uurtje konden we dan eindelijk naar onze kamers waar we al heel de dag hadden op gewacht. Straks schrijven we nog postkaartjes naar huis en zit onze eerste dag Talentklassen er op.
Tot morgen met een nieuw berichtje.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.