Energie op overschot!

Liefste thuisblijvers

Dag twee vandaag…
Goed geslapen vannacht en lekker ontbeten. Na ons stevig ontbijt gingen we aan de slag met drie verschillende krachten. We maakten onze eigen raceauto’s op windkracht en mochten daarmee racen. Ze gingen écht héél ver, een hele turnzaal door! Onze rekenkracht is dus weeral versterkt.

Na het middageten, hamburger met frietjes en een ijsje als dessert – jaja super lekker eten hier – gingen we als team aan onze teamkracht werken. We werden uitgenodigd door Kapitein Kracht. Een strenge, maar lieve man die ons een groot geheim vertelde. We moesten met z’n allen aan de slag en slaagden erin binnen de tijd. Wat we gevonden hebben? Een leuk dagboekje waarin AL onze krachten staan.

Als laatste mochten we onze overgebleven energie eruit shaken, beweegkracht dus. Een mevrouw leerde ons een leuke afro dans. Wat hebben we genoten, gelachen en gezweet! Als ik het dansje nog ken morgen, kan ik het jouw ook aanleren misschien?

Zo dadelijk gaan we nog het blotevoeten pad doen, wel een beetje spannend. Onderweg moeten we verschillende voetsporen zoeken.

Vanavond eten we spaghetti, hmmmmm! Ahja en ik heb gelukkig nog genoeg energie voor de silent disco deze avond. Ik zal dus weer goed slapen.

Tot morgen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.