Een over-LO-ad aan kracht!

Hey thuisblijvertjes,

We vertrokken ’s morgens al vroeg en met veel goesting richting Malle. Het was een heel gepuzzel in de bus want het bagageruim was maar net groot genoeg voor al onze koffers. Gelukkig pasten alle koffers, tassen, leerlingen en juffen in de bus en konden we vertrekken.

Toen we aankwamen in Malle stonden Jef, Jo en Juul ons al op te wachten. We werden onthaald in onze living en we maakten voor de eerste keer kennis met de 8 krachten waar we rond gaan werken.

Vandaag stonden er al 2 workshops op de planning. We hebben dus allemaal al 2 of 3 stempels verzameld in onze talententas. Er zijn 6 verschillende workshops. Workshop 1 is het maken van een t-shirt. Op onze t-shirts komen onze krachten te staan. We werken in deze workshop rond zelfkracht en beeldkracht. Workshop 2 werkt rond natuurkracht, we doen hierbij een supercool blotevoetenpad. Bij workshop 3 werken we aan teamkracht, we moeten met ons team proberen om de workshop tot een goed einde te brengen om een stempel te verdienen. Aan muziekkracht werken we in workshop 4, we leren hier hoe we moeten beatboxen. Workshop 5 is rond rekenkracht, we maken in het techniekatelier een echte tol. In de laatste workshop leren we alles over het circus. We werken daar rond beweegkracht. We gaan ook nog rond taalkracht werken wanneer we onze postkaartjes schrijven.

’s Middags hebben we verse groentesoep gekregen en nadien vissticks met puree en spinazie. Het eten was dik in orde! Als nagerechtje kregen we nog een soes.

Deze avond schrijven we nog een postkaartje naar huis en eten we hotdogs.

Tot morgen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.