Volle KR8 met Altena

Hoi thuisblijvers,

wij zijn supergoed aangekomen op onze talentklassen in Malle.  Deze morgen werden we ontvangen in het centrum in Malle door Jo, Wim en Jef van de talentklassen.  Na de korte uitleg van Jo vlogen we er al direct in met de eerste workshops van onze 3-daagse.  We maakten al T-shirts, we oefenden onze Teamkracht door verschillende opdrachten samen uit te voeren, we speelden theater, we zongen en maakten muziek met Sven en maakten een nachtlampje/terrarium met Jo en Wim in de workshop techniek.  Na de eerste workshop mochten we aan tafel waar we vandaag aspergesoep, pasta, broccoli en schnitzel aten met een chocoladecake als dessert.  We hebben allemaal ons bordje leeggegeten!!!  Na de middag stond er nog 1 workshop op het programma en na het 4-uurtje mochten we dan eindelijk naar onze kamers.  Deze avond staat er nog spelen in het bos op het programma en schrijven we ook nog een kaartje naar huis.

Tot morgen voor een nieuwe update.

Kr8-ige groetjes

Altena!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.