Vuurtoren… volle Kr8!!

Hoi mama’s, papa’s, thuisblijvers,….
Onze tweede dag van de talentklassen zit er weer bijna op. Vandaag stonden er maar liefst 4 workshops op het programma. Zo maakten we een terrarium in de workshop techniek. We moesten er figuurzagen, solderen en een elektrische kringloop maken. Het resultaat zullen we woensdag zeker laten zien. We oefenden onze MUZIEKkracht bij Uruz. Hij is bijna de beste beatboxer van België en heeft zelfs al meegedaan met Belgium’s got Talent. We ontwierpen ook onze eigen T-shirt bij de workshop Taalkracht en moesten ook nog een keer raadsels en problemen oplossen in de workshop ontdek je KR8. Superspannend en supertof allemaal.
Deze middag aten we fishsticks met aardappelen en spinazie.
Na het vieruurtje mochten we al gaan douchen. Na het avondeten staat er straks nog een avondactiviteit op het programma.
Morgen staat er nog 1 workshop op het programma vooraleer we weer huiswaarts keren!
Vergeet ook zeker niet de nieuwe foto’s van vandaag te bekijken. Tot morgen!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.