Kr8-ig en Vurig met de Vuurtoren!!

Spannend!! We mogen eindelijk op Talentklassen.  Deze morgen om 10 uur kwamen we aan in Malle waar we werden verwelkomd door Veerle, Jo en Jef.  Nadat we onze koffers aan de kant hadden gezet mochten we kennismaken met onze ‘living’. Onze eigen grote zaal die we gebruiken als uitvalsbasis.  We kregen al direct onze eerste cadeautjes.  Zo kregen we een bandje rond onze arm voor in het restaurant, een badge met onze naam op en een super-toffe rugzak waar we gedurende de volgende dagen al onze ervaringen in mogen steken.

Hierna stonden al direct de eerste workshops op het programma.  Zo werd een deel van onze groep opgeleid tot echte circusartiesten door Kris en Dimitri van de circusschool. We mochten jongleren, koorddansen, op een ton lopen, op éénwielers fietsen, enz…Hier en daar hingen we zelfs even de clown uit. J

De ander groep ging op ontdekking in het grote ‘huis’.  We moesten op zoek gaan naar hele kleine mannetjes met Talent die zich verstopt hadden in het centrum.  Zo leerden we ook meteen alle hoekjes en kantjes van het huis kennen.

Om 12 uur mochten we gaan eten in het restaurant.  We kregen al direct frietjes met stoofvlees voorgeschoteld!! Hoe fijn kan het zijn??  Na het eten hadden we nog even tijd tot de volgende workshop van start ging en ontdekten we de grote tuin van ons huis.

In de namiddag wisselden we van groep en ontdekten zo nog meer van onze Beeldkracht, Teamkracht en Beweegkracht.   Na het 4-uurtje mochten we dan eindelijk naar onze kamers waar we al heel de dag naar uit keken. Deze avond staat er nog een casino-avond op het programma en gaan we (hopelijk) moe maar voldaan slapen!

Tot morgen!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.