De zoektocht naar KR-8-EN

Goedemorgen zonder zorgen!

hebben jullie goed geslapen? Want wij wel, wat waren we moe. De wekker ging wel wat vroeg maar de lekkere boterhammen (met choco) maakte dat allemaal goed.
Met een stevig ontbijt achter de kiezen kon onze zoektocht naar KR-8-EN weer beginnen! Ben je er klaar voor mama en papa want we gaan beginnen.

De wiebelspin…grappige naam hé, maar wacht tot jullie onze Wiebelspinnen zien. Nee mama…deze kriebelen niet. KR8 één van de dag hebben we gevonden op naar de volgende.
Ontdek je KR8, samenwerken om met al onze KR-8-EN om Kapiteinkracht te kunnen helpen de sloten van de schatkisten te openen. Maak je geen zorgen het is geen zeerover ;). Maar de sloten zijn gekraakt en het voelde goed om elkaar aan te kunnen vullen, net als een dreamteam.
Kunnen mensen met een beperking aan sport doen? het antwoord is ja! Wat wil je weten want wij zijn zojuist echte kenners geworden.
Moeten we nog iets vertellen? Hoe konden we dit vergeten! We hebben getekend met houtskool en ook geverfd. Het is een echt kunstwerk geworden, is er nog een plekje aan de muur?

Wat we gegeten hebben? Niet jaloers worden, beloofd?
Eerst courgettesoep met kruidenkaas, klinkt al goed hé. En nadien…frietjes met stoofvlees, njam! Dat is niet alles want we kregen ook nog een ijsje.

Na het eten was het de beurt aan de leerkrachten om een activiteit te voorzien, daar vertel ik vrijdag wel meer over!

4-uurtje. Het stoofvlees zat nog hoog, maar een tussendoortje gaat er altijd in!

Toen was het al weer avond, tijd voor eten. Heerlijk! De koks doen het echt goed.

Even alles laten zakken en het was al tijd voor de avondactiviteit maar ook bedtijd! Nee we hebben niet meer gepraat, echt waar.

Tot vrijdag!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.