WAVO op Talentklassen

Hallo daar!
De eerste nacht is al voorbij en wat hebben we goed geslapen. Ons eerste ontbijt van de week, dit was leuk. Kiezen hoeveel boterhammen met choco we aten :p.
Na het ontbijt konden we echt beginnen.
We hebben een Wiebelspin gemaakt. Hierbij hebben we onze rekenkracht getraind, wie had ooit gedacht dat spinnen iets met wiskunde te maken zouden kunnen hebben? Maar bij Talenklassen kunnen ze alles. Geen paniek, het is geen echte spin! En anders hadden we ze wel terug geroepen met een mysterieuze rekensom. Dit was niet het enige dat we hebben gedaan. We hebben onze KR-8-EN ontdekt in team, want alleen is maar alleen. Hier hebben we Kapitein KR8 geholpen om allemaal codes te zoeken en deze te kraken. Zo konden we al de schatkisten openen. En weet je wat erin zat? Ons dagboek en een ster met allemaal KR-8-EN op. Als je denkt dat dat alles is wat we hebben gedaan dan ben je mis! G-sport. Wat is dat? Wel dat dachten wij ook maar nu we het hebben gedaan vinden we het geweldig om te doen. We zullen het eens uitleggen voor jullie. Tijdens G-sport hebben we gesport met een beperking, zoals blinde volleybal of zittende badminton. Klinkt leuk hé! Nee, dit was nog niet alles. We hebben ook getekend met houtskool en geschilderd. Mama, papa ik voel me een echte kunstenaar.
Nu is het tijd voor ons middagmaal. Groente tomatensoep en nadien fishsticks met tartaar, dit konden we wel gebruiken na deze drukke maar leuke voormiddag.
Laat nu de namiddag maar beginnen. Tijd om door te schuiven want al de workshops konden we in de voormiddag niet doen.
Nu we al de workshops gedaan hebben is het tijd voor een 4-uurtje want wat hebben we honger gekregen.
Na dit lekker hapje gaan we onze dagboeken invullen, douchen (dit mag wel na onze drukke dag ;)) en vrij spel.
Avondeten, eindelijk. Wat was het eten weer lekker.
Daarna was het ontspannen geblazen en gingen we slapen, slaapwel!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.