OLVLourdes ontdekt zijn krachten…

Deze ochtend kwamen er niet 1 maar 2 bussen onze parking opgereden. Aan boord… het derde en vierde leerjaar van OLVLourdes. Ze komen deze week in het Talentencentrum hun krachten ontdekken. En omdat we hier heel graag de daad bij het woord voegen, zijn we er meteen ingevlogen !
92 leerlingen en 8 leerkrachten lachend op de foto krijgen ? Wij kunnen dat 🙂 en het resultaat kan je binnenkort in je brievenbus bewonderen !
Om 10u begonnen we aan de eerste workshopronde : groep 1 ontdekte in de escaperoom dat ze wel over heel veel talenten beschikken, groep 2 mocht zijn eigen t-shirt ontwerpen, groep 3 ging beatboxen olv Uruz (Belgium’s got Talent), groep 4 ging op verkenning in het domein en vond veel kleine venten met talenten en groep 5 ging als een (h)echt team aan de slag met bamboestokken.
Na een warm middagmaal en een beetje spelen in het bos, mochten we beginnen aan de 2de workshop. Op deze moment is het vieruurtje net opgegeten en verkennen we onze kamers. Tot morgen !

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.