Polderstadschool: dag 2

Hoi allemaal,
hier een korte update van onze tweede dag op Talentklassen. Na een korte maar welverdiende nacht stonden we deze morgen met heel veel zin klaar om aan de 2 workshops van de dag te starten. Vandaag stond er Natuurkracht en Rekenkracht op het programma.
Zo moesten we, net zoals in Kamp Waes, op zoek naar verschillende posten op het domein waar we verschillende natuur-opdrachten moesten doen. We leerden werken met een kaart, kompas en coördinaten. We liepen over een blote-voeten-pad, vingen kriebeldiertjes, speelden natuurmemory, enz…
Bij de techniekopdracht maakten we door middel van zagen, boren, solderen,… een echte wiebelspin. Brrr… gelukkig is ze van hout en niet echt.
Deze avond hebben we nog een rustige filmavond en kruipen we in ons bedje zodat we weer fris zijn voor een nieuwe KR8-ige dag.
Bekijk ook zeker onze foto-update.
tot morgen!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.