Volle KR8 met de Polderstadschool.

Hoi thuisblijvertjes,
hier een berichtje vanop onze eerste dag Talentklassen in Malle. Na onze busrit werden we deze morgen ontvangen in het Talentencentrum in Malle waar we direct een uitleg kregen over het verloop van onze Talentenweek. Na de rondleiding leerden we het grote huis kennen door middel van het spelletje: “Kleine vent met Talent”. Hierbij moesten we op zoek naar kleine mannetjes die zich hadden verstopt in het gebouw.
Na dit kennismakingsspel was het al tijd op te eten. Super-lekkere wortelsoep, patatjes met spinazie en vissticks en een kiwi als dessert.
Wanneer ons buikje vol zat met al dat lekkers was het tijd voor de eerste echte workshops van de week. Zo ontdekten we onze beweegkracht in de workshop Circus en ontdekten we onze KR8 in een workshop waar we nu nog niet veel over mogen vertellen.
Bekijk zeker ook onze foto’s van onze avonturen hier op Talentklassen.
Morgen hoor je weer van ons.
Groetjes
De Polderstadjes

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.