Een doosje vol kr8!

Hallo allemaal,
hier weer een kort berichtje vanop talentklassen. We hebben superlekker geslapen. De juffen hebben ons deze morgen zelfs moeten wakker maken. Zo lang hebben we geslapen.
Na een uitgebreid ontbijt was het weer tijd om er weer kr8-ig in te vliegen. Vandaag stonden er 3 workshops op het programma.
Zo hebben we ons eigen stukje aarde in een potje gemaakt (met een heel moeilijk woord: Terrarium) dat we ook nog eens kunnen gebruiken als nachtlampje. We leerden figuurzagen, schuren, boren en een elektrische kringloop maken.
Ook hebben we geoefend op onze muziekkracht. We leerden een superleuk liedje bij Sven die ook nog eens heel erg goed kan piano spelen.
Als derde workshop stond er een echte escaperoom op het programma. Met een deel van de klas moesten we op zoek gaan naar tips en moesten we problemen oplossen zodat we hierna weer op zoek konden naar de volgende hint.
Straks staat er nog de Silent Disco op het programma. Dansen op 3 soorten muziek met een hoofdtelefoon op je oren. Dat is ook weer eens iets anders. We zijn benieuwd.
Morgen komen we al naar huis zodat we al onze verhalen live aan jullie kunnen vertellen.
Vergeet ook zeker niet naar onze foto’s te kijken van onze avonturen van de dag.
Doei!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.