De blokkendoos vol kr8en

Dag mama’s en papa’s
Héhé, we zijn eindelijk geïnstalleerd op onze kamers. Wat was me dat een drukke eerste dag seg! We komen hier in een MEGA groot huis aan met een living, een eetkamer en allemaal slaapkamers alleen voor ons. Deze voormiddag moesten we op zoek naar kleine ventjes, daarmee bedoel ik natuurlijk niet de jongens van het 5e nee hoor, dat waren hele kleine plastieken mannetjes en die stonden doorheen het hele huis verstopt. Na al dat zoeken hadden we natuurlijk reuze honger. het was echt heel lekker, maar geen nood mama en papa jullie koken toch nog altijd beter. In de namiddag hebben we onze eigen T-shirts gemaakt, ik neem hem woensdag mee naar huis dan kan je eens kijken wat voor talenten ik allemaal heb. Na de T-shirts hebben we de clowns in ons naar bovengehaald en hadden we een workshop circus. Dat was echt HI-LA-RIS! Oh mama en papa de juffen roepen ons terug, we moeten gaan spelen. Ik zie jullie woensdag terug! Dikke kusjes en knuffels jouw kr8onaut!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.