Kringeling dag 4

Hoi mama’s en papa’s, jullie lieve schatten hier he! We zijn nog druk aan het spelen hier, maar wilden toch even de tijd nemen om jullie te vertellen wat we vandaag nog allemaal hebben gedaan. Na een super lekker ontbijt was het tijd om te beatboxen, wij hebben dat gewoon gedaan met Uruz van Belgium’s got talent, hoe cool is dat! We hebben ook kei lekkere parfum gemaakt, dus dat onze kleren al een weekje niet gewassen zijn ruik je niet zo hard meer, goed he? Als laatste hebben we ieniemienie robotjes laten doen wat we wilden. We moesten zo speciale parcours maken die de robot dan volgde, het was echt mega grappig als die in turbo ging. Maar mama en papa de juffen roepen ons terug voor nog een spel. Tot morgen! We missen jullie hier helemaal niet (oké, misschien toch een HEEL klein beetje). Dikke knuffels en kusjes!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.