Wat een Parels!!

Hoi hoi hoi allemaal,
eindelijk is het zover. We zijn vertrokken op talentklassen. Deze morgen kwamen we goed op tijd in het Talentencentrum van Malle aan waar we onze koffers in de gang mochten laten staan en direct naar ‘de living’ van het super grote huis mochten gaan. Hier kregen we een beetje uitleg over het verloop van deze week en kregen we een rondleiding door het huis. Om het grote centrum nog beter te leren kennen deden we daarna ons eerste spel: een kleine vent met talent. We gingen met de Ipad op zoek naar superkleine ventjes die verstopt waren in alle hoekjes en kantjes van het huis. Zo kwamen we ook voorbij een echte opname-studio waar we een fotoshoot deden. Het resultaat hiervan zullen jullie zeker nog wel zien.
Na het middageten (pompoensoep, patatjes, hamburgers met wortels en erwtjes) begonnen we aan de 2 workshops van de dag. We leerden beatboxen van Uruz. Die megacoole beatboxer van ‘Belgiums got Talent’ en mochten wevook onze eigen Talenten-T-shirts ontwerpen op de computer.
Daarna mochten we eindelijk onze kamers gaan ontdekken. Hier hadden we al de hele dag op gewacht.
Straks staat er ook nog een echte Silent-disco op het programma. Dansen met koptelefoons op ons hoofd. We zijn benieuwd wat dat gaat worden.
Vergeet ook zeker niet naar onze foto’s te kijken.
Morgen kunnen jullie onze belevenissen van donderdag weer lezen.
Byebye!!
De Parel

Een antwoord op “Wat een Parels!!”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.