Kringeling vol kr8en

Dag mama’s en papa’s
Maak je geen zorgen we zijn veilig en wel aangekomen in het Talentencentrum! Wat een groot gebouw seg! Al een geluk hebben we heel het gebouw al wat leren kennen toen we naar hele kleine mannetjes moesten zoeken, zo geraken we zeker niet verdwaald.
Natuurlijk kregen we van al dat zoeken grote honger. We hebben hier dan lekkere soep gekregen gevolgd door een hoofdgerecht en kiwi als dessertje.
In de namiddag hebben we kr8tige T-shirts gemaakt. We moesten nadenken wat onze talenten of krachten zijn en deze hebben we in een mooie woordwolk gezet. Natuurlijk konden we niet met zen allen aan een computer dus hebben we ook nog een workshop circus gehad, cool he!
Ik kan al niet wachten op morgen, mis ons niet te hard en dikke kusjes!

Kringelige groetjes

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.