De laatste kr8-jes wegen het zwaarst…. of toch niet!!

Hoi hoi hoi,
hier weer een berichtje van het Kompas. Gisteren was het weer enorm leuk. Na de workshop beweegkracht (bekijk zeker onze foto’s), lekkere frietjes met stoofvlees en een namiddagactiviteit maakten we ons op voor de Silent Disco. We kregen allemaal een hoofdtelefoon en mochten kiezen naar welke muziek we luisterden. Heel grappig om allemaal op verschillende muziek te dansen.
Vandaag stonden er dan weer 3 workshops op het programma. Zo mochten we kleine robotjes programmeren en lieten we ze bowlen en stuurden we ze door een doolhof, we spraken onze beeldkracht aan en maakten onze eigen fantasie-wezentjes uit klei. We mochten ook aan de slag als echte graffiti-kunstenaars. We leerden schaduwletters maken, pimpten onze rugzakken en mochten onze ontwerpjes spuiten op de graffitimuur. Megacool!
Deze avond staat er nog een filmavond op het programma en dan is het voor de laatste keer snaveltjes en oogjes toe in Malle.
Tot morgen!!!
Het Kompas

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.