Talentklassen Het Kompas: een dag vol kr8-en

Hallo allemaal,
hier weer een kleine update van onze avonturen op Talentklassen.
Vandaag stonden er maar liefst 4 workshops op het programma. Zo mochten we in de techniekkelder een echt rijdende ballonracer maken. We moesten boren, meten, vijzen,…en als kers op de taart mochten we ons wagentje dan ook nog uittesten. We hebben ook onze eigen ’talenten-T-shirts’ mogen ontwerpen met de computer. Zeer benieuwd hoe die er gaan uitzien wanneer ze eindelijk klaar zijn. Maar hier moeten we nog op wachten tot vrijdag.
Als derde workshop stond er ook nog BEATBOX op het programma met Wouter of Uruz, de beroemde Beatboxer van Belgium’s Got Talent. Supercool en tof! Er zijn een aantal talentjes komen bovendrijven. Ook hebben we onze kr8-en ontdekt tijdens een echte escaperoom waar we tips en hints moesten zoeken in het controlecentrum van Kapitein Kracht. Superspannend maar we hebben het wel allemaal gehaald door goed samen te werken.
Morgen staat er G-sport op het programma. Hier leren we hoe het is om bijvoorbeeld als blinden te voetballen.
We amuseren ons hier rot!
Groetjes!!!!!

Een antwoord op “Talentklassen Het Kompas: een dag vol kr8-en”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.