Het Kompas op volle kr8!!

Hoi iedereen,
wij zijn met volle kr8 gestart met onze week talenklassen. Nadat we deze morgen onze koffers hadden weggezet werden we ontvangen in de ‘living’ waar we te horen kregen wat er deze week allemaal op de planning staat. Hierna was het al direct tijd voor de eerste workshops van de week. Bij de workshop circus leerden we hoe je moet koorddansen, jongleren, balanceren op een bal, enz…
Bij het kennismakingsspel: ‘een kleine vent met talent’ mochten we in kleine groepjes door het surpergrote gebouw op zoek naar superkleine ventjes. Een speurtocht waarbij we ook het grote huis en de grote tuin leerden kennen. Deze middag hebben we al mega-lekker eten gekregen. knolseldersoep, patatjes met boontjes en worst.
Na de middag wisselden we van workshop en na het vieruurtje konden we dan eindelijk naar onze kamers.
Morgen staan er maar liefst 4 workshops gepland. Wij zijn alvast benieuwd!!
kr8-ige groetjes
De Kompassertjes

2 Antwoorden op “Het Kompas op volle kr8!!”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.