Talentklassen de Springplank: update

Hoi allemaal,

hier weer een beetje nieuws vanop onze talentklassen. Deze voormiddag stond er een workshop natuurkracht gepland maar de ‘Natuurkracht’ heeft hier anders over beslist.
In de plaats van het bos in te trekken mochten we nu werken met robotjes die we moesten programmeren. We moesten een verhaaltje bedenken bij de de robot en we mochten hem zelfs laten bowlingen. Superleuk!
Ook leerden we meer over het schilderij ‘Pierrot Lunaire’ en haalden we onze beste kunstenaarskunsten boven.
Deze middag aten we puree met vissticks en spinazie. We zijn nu allemaal zo krachtig als Popeye!
Deze namiddag stond er een spel op het programma dat door onze meester en juffen werd georganiseerd.
We amuseren ons hier rot!

tot de volgende keer met meer … nieuws!
De springplank!

6 Antwoorden op “Talentklassen de Springplank: update”

  1. Els Vaes

    Dag Springplankers,
    Wat een leuk programma krijgen jullie voorgeschoteld. Om dan nog maar te zwijgen over dat lekkere eten! Hopelijk is de choco ook lekker. Als dat zo is, dan kennen wij iemand die héél content gaat zijn. Wij krijgen ook goesting in de talentklassen.
    Is het daar deze ochtend ook opnieuw bijna pikdonker geworden? Het leek wel nacht hier en het water viel hier met bakken uit de hemel. Gelukkig hadden jullie begeleiders een ander programma achter de hand. Dankjewel voor het dagelijks verslagje en de vele foto’s, zo kunnen we thuis (en op het werk) ook wat meegenieten. Nog veel plezier daar!! Groetjes van familie De Voeght.

  2. Ryan, leuk om te lezen dat je daar heel wat verschillende dingen kan proberen. Hopelijk heb je het naar je zin. We zijn heel benieuwd naar al de verhalen dat je te vertellen hebt. Amuseer u nog. Maar ik kan toch niet wachten tot je vrijdag terug bent. Dikke kus mama en papa en Indi

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.