De Springplank vertrekt op zijn kr8-ige week!

Hoi iedereen,

hier alvast een een eerste berichtje van op onze talenklassen in Malle. Nadat we deze morgen onze koffers in de lange gang achterlieten mochten we direct naar onze ‘living’. We kregen hier een uitleg over onze kr8-ige week en wat er allemaal op de planning staat. We kregen hier ook al onze eerste cadeautjes: een badge met onze naam, een dagboekje voor ’s avonds en een lege rugzak die we deze week gaan vullen met al onze ervaringen.
Na de rondleiding door het enorm grote huis mochten we ons eerste spel spelen. We gingen op zoek naar kleine ventjes van de kunstenaar ‘Slinkachu’ die verstopt waren in het gebouw. Op onze tocht mochten we ook even model spelen in een echte opnamestudio. Na het middagmaal (patatjes met boontjes en worst) begonnen we aan de workshop circus waar we oefenden op koorddansen, jongleren, …. we mochten zelfs op een éénwieler proberen te fietsen.
Na het 4-uurtje mochten we dan eindelijk naar onze kamers. Morgen horen jullie weer meer van ons voor meer spannende avonturen.

kr8-ige groetjes
de springers van de Springplank

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.