St-Anna Goethe bereikt Malle met volle kr8!

Vandaag onze eerste dag Talentklassen. Hoe spannend is dat? We vlogen er ’s morgens direct in met een spel: kleine vent met Talent. Hierbij gingen we op zoek doorheen het grote huis naar superkleine ventjes. Zo leerden we ook direct onze weg vinden in dit enorme huis. Na het spel en de fotoshoot (waar jullie de resultaten één van de dagen zeker zullen zien) mochten we al gaan eten. Pasta met broccoli en schnitzel. We hebben onze buikjes rond gesmuld.
Na de middag kregen we nog 2 workshops voorgeschoteld. We gingen in de escaperoom op zoek naar tips maar vooral naar onze krachten. We moesten ….(ssstt!!….hier mogen we eigenlijk niets over verklappen).
We hebben ook onze eigen Talenten-T-shirt mogen ontwerpen. Spijtig dat we nog tot vrijdag moeten wachten om te zien hoe ze er in het echt gaat uitzien.
Na het 4-uurtje mochten we dan eindelijk naar de kamers. Hier hebben we al heel de dag naar uitgekeken.
Morgen volgt er weer meer nieuws vanuit Malle!!
Groetjes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.